08.07.2015.

15. memorijal “Neven i Mijo”

Poštovani,

Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate spomen turnir „ Neven i Mijo“ kojega po 15. put organizira NK Svačić Stari Slatinik.

Turnir je znak sjećanja na dvojicu naših hrabrih mladića-sportaša, koji su se već u samom praskozorju Domovinskog rata stavili na branik hrvatske slobode i borili se za našu nezavisnu državu.

To su Neven Đakalović i Mijo Vrljić. U toj borbi oni su,ne žaleći niti svoje živote, dali sve.Svoju su mladost darovali na oltar Domovine,kako bi ona živjela slobodna i sretna.

Zbog te njihove žrtve,uobičajeno je da se polažu vijenci na spomen ploči,koja je u znak dužnog sjećanja na te pale staroslatiničke športaše-vitezove,postavljena na klupskom domu u Dubovki.

Ovim spomen-turnirom, iskazujemo našu zahvalnost njihovoj žrtvi za slobodu Hrvatske. Stari Slatinik i njegovi mještani nikada ih neće zaboravit.

 

P R O G R A M

SUBOTA  25.07. 2015.

 

16:15  POLAGANJE VIJENACA NA SPOMEN –PLOČU

16:30  NK „SLAVONAC“ – NK „ VATROGASAC „

                Brodski Stupnik                  Grižići

18:30  NK „ SLAVONAC“ – NK „ ZVONIMIR“

                 Slavonski Kobaš          Donja Vrba

 

NEDJELJA  26.07. 2015.

 

16:30   UTAKMICA ZA 3. MJESTO

18:30   FINALNA UTAKMICA

 

PORED ŠPORTSKOG PROGRAMA BITI ĆE I BOGATA PONUDA JELA I PIĆA TE VAS POZIVAMO DA VIKEND PROVEDETE NA IGRALIŠTU „ DUBOVKA“ I DA SVOJOM NAZOČNOŠĆU DATE DOPRINOS I UVELIČATE OVU ZA NAŠE SELO VAŽNU MANIFESTACIJU.

Izvlačenje tombola biti će u nedjelju na poluvremenu finalne utakmice.

 

Ponosni smo što su bili igrači ovoga kluba, što su nosili naše dresove i branili naše boje. Na ovaj način želimo zadržati trajnu sliku na njihovo djelo i njihovu žrtvu.

 

NK „ SVAČIĆ“

STARI SLATINIK

Nije dozvoljeno komentirati...

NK SVAČIĆ
Igrači
Juniori
Pioniri
Škola nogometa
Stadion

Povijest NK Svačić
Prvi organizirani pristup unošenja nogometne igre u živote naših mještana zbio se tokom 1947. godine. Utemeljen je nogometni klub pod nazivom Fiskulturno društvo 'Polet'. VIŠE
Naslovnica | NK Svačić | Povijest kluba | Fotogalerija | Turniri | Sponzori | Forum
© NK Svačić - Stari Slatinik | Sva prava pridržana.