17.08.2007.

IZVRSTAN POČETAK

Evo počela je i nova nogometna sezona bez puno poznatih klubova, jer napustili su nas Slavonac iz Nove Kapele, NK Batrina, NK Gardun iz Garčina,NK Posavac iz Davora i NK Slavonija iz Bodovaljaca, ali eto opet nam je liga jaka, jer opet su tud NK Zeljezničar, pa NK Sloga iz Nove Gradiške, NK Budainka i prvaci II žnl NK Mladost iz Divoševaca te NK Slavonac iz Gornje Bebrine.

S obzirom da ligu nije napustio prvak NK MV-Croatia, mozemo reci da ova I žnl nije nikad bila jača i biti će zanimljivo pratiti je. Kako to uvijek bude već se izvrtilo par imena koji su blago rečeni favoriti ove sezone. Željezničar, Sloga, MV-Croatia,Gundinci, Slobodnica pa i mi, jer ove sezone imamo pakleno dobru momčad.

U svakom slučaju biti će jako zanimljivo, ali barem se nadam da će biti malo poštenije, jer ova prošla sezona ostat će u velikom pamćenju svih nas kao jedna od najloših, najpokvarenijih i korumpiranih sezona. Ali dobro ta je stranica slatinskog nogometnog života završena i idemo dalje bez osvrtanja.

Ove pripremo smo više-manje uspjesno odradili, jer nemože se reći da su treninzi bili odlično popraćeni od strane igrača kao i utakmice sto smo odigrali, jer smo skoro sve izgubili.

Od igrača što su prošlu sezonu bili članovi NK Svačića svi su ostali, a k tome pojačali smo se povratnikom Slavkom Guskom, I.Brnjićem, mladim Lasićem iz Sibinja, Pranjićem i ako još tud spomenemo Boltu,Alara, Pavića i dr. s pravom nas smatraju favoritem I žnl što smo pakazali u nedjelju gdje smo deklasirali NK Slogu iz Gundinaca rezultatom 4 : 1.

Bili smo u svakom segmentu boli i zasluzeno smo pobjedili i bilo je pitanje samo s koliko će gosti golova u svojoj mreži otići kući u Gundince. Prvi gol u ovoj sezoni za naranđžaste zabio je mladi povratnik iz Oriovca Matej Pranjić, prekrasan pogodak u stilu rasnog napadača, drugi je djelo starog dobrog Ivana Šokića s 11 metara, te su jos zabili Čudina i Cindrić Josip.

Za Svačić su nastupili: Matić, Rudić, Cindrić, Čudina, Alar, Lončar, Čuljak, Brnjić, Gusak ,Pranjić,Šokić
Još su igrali Bolta, Ivković, Lasić,Cindrić M.

U svakom slučaju dobro smo počeli a kako ćemo nastaviti vidjet ćemo u nedjelju gdje gostujemo u Vrbi kod NK Omladinca s kojim nas spaja dugogodišnje prijateljstvo ali i veliko rivalstvo.

- 20:49 – Komentari (1) – Isprintaj#

Komentiraj članak

NK SVAČIĆ
Igrači
Juniori
Pioniri
Škola nogometa
Stadion

Povijest NK Svačić
Prvi organizirani pristup unošenja nogometne igre u živote naših mještana zbio se tokom 1947. godine. Utemeljen je nogometni klub pod nazivom Fiskulturno društvo 'Polet'. VIŠE
Naslovnica | NK Svačić | Povijest kluba | Fotogalerija | Turniri | Sponzori | Forum
© NK Svačić - Stari Slatinik | Sva prava pridržana.