18.03.2012.

Poraz i u Novoj Gradišci.

Doživjeli smo i treći uzastopni poraz u ovoj 2012. godini. Nakon poraza u Bukovlju rezultatom 3:2 (Ivan Šokić, Josip Čuljak), prošle nedjelje u 17. kolu u Starom Slatiniku ugostili smo izvrsnu ekipu PAN-a iz Donjih Andrijevaca. Gosti iz Andrijevaca više su pokazali u 90. minuta te su zasluženo pobijedili rezultatom 1:0.

U 18.kolu 17.03. raspored I žnl vodio nas je u Novu Gradišku gdje je domaća ekipa NK Sloga na kraju utakmice slavila rezultatom 3:1.

Trener Petar Vukoje u Novoj Gradišci izveo je sljedeći sastav: 1. Danijel Perić, 2.Trpimir Vrljić, 3.Nikola Čuljak,4.Dalibor Matković, 5.Dominik Čeović, 6.Ivan Lončar, 7.Ivica Pavić,  8.Hrvoje Vrljić, 9. Tomislav Topalović ,10. Josip Čuljak, 11. Mario Pavić,

Zamjene Pero Rudić, Domagoj Čuljak, Stjepan Prskalo.

Početak utakmice nije mogao bolje početi za nas, brzo smo zagospodarili terenom što je rezultiralo prekrasnim pogotkom Tomislava Topalovića. Poslje postignutog zgoditka stvorili smo još par šansi koje nažalost nismo iskoristili, jer da jesmo vjerojatno  bi tada utakmica bila i odlučena. Pred kraj poluvremena primamo čudan i nevjerojatan gol te tako na poluvrijeme odlazimo s rezultatom 1:1. U nastavku utamice opet nam se događaju tragikomične greške te primamo drugi a brzo i treći pogodak. I tud je kraj svim nadanjima da bi Svačić u Gradišci mogao iznenaditi i uzeti sva tri boda ili makar jedan.

U sljedećem 18. kolu 25.03. u Starom Slatiniku ugošćujemo NK Zadrugar iz Oprisavaca gdje očekujemo pobjedu i konačan upis prvih bodova u ovom dijelu prvenstva.

Trenutačna situacija nije alarmantna i zabrinjavajuća već daje dodatan poticaj za još većim radom i zalaganjem za dobrobit našeg nogometnog kluba. Odaziv na treninge je zadovoljavajuć te će se ovaj rad ipak sigurno pokazat u sljedećim kolima koja su pred nama.

 

Komentiraj članak

NK SVAČIĆ
Igrači
Juniori
Pioniri
Škola nogometa
Stadion

Povijest NK Svačić
Prvi organizirani pristup unošenja nogometne igre u živote naših mještana zbio se tokom 1947. godine. Utemeljen je nogometni klub pod nazivom Fiskulturno društvo 'Polet'. VIŠE
Naslovnica | NK Svačić | Povijest kluba | Fotogalerija | Turniri | Sponzori | Forum
© NK Svačić - Stari Slatinik | Sva prava pridržana.