01.11.2007.

Radost i tuga

 

Evo od posljednjeg izvjestaja odigrali smo dva kola.

Prvo smo u 11. kolu u Starom Slatiniku ugostili ekipu NK Mladost iz Divoševaca. Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu gdje smo uvjerljivo slavili rezultatom 5 : 0. Bili smo uvjerljivo bolji te smo zasluzeno pobijedili. Pogotke u toj utakmici postigli su Slavko Gusak i Ivan Šokić ( 4 gola ).

U nedjelju 28.10 u 12. kolu gostovali smo u toliko već nesretnim i omraženim Lazama. U ovoj utakmici NK Granićar je pobijedio rezultatom 1:0 a kako drugačije nego uz pomoć sudaca. Gospodin arbitar je svirao jedanajsterac koji je vise nego smijesan. Jako žalosno, ali eto istinito. Barem nas tjesi da su u ovoj utakmici tenzije bile manje nego prijasnjih godina te na nasu srecu barem nismo bili izmasakrirani. Sudac se malo izgubio te vjerujem da je svirao penal, jer ga ranije nije svirao kad je naseg stopera lopta pogodila u ruku i da je tad svirao penal nitko mu ni rijec ne bi rekao. Ovako je to bila jedna jako smijesna kompenzacija.

Nema veze idemo dalje i u ovu nedjelju u Starom Slatiniku igra se veliki derbi jer nam po rasporedu prvenstva dolazi u goste NK Slobodnica.

Očekujemo dobru utakmicu gdje ce sve veći broj slatinskih gledatelja stvarno moći uzivati u utakmici pa tko bolji neka pobijedi, a sto se mi nadamo da će to biti nasi naranđasti.

- 20:20 – Komentari (7) – Isprintaj#

·  tako vam i treba kada serete po sucima
a koliko smo vam samo puta pomogli (mi u crnom 05.11.2007. 23:09)

·  Vi u crnome i jeste najveći problem u hrvatskom nogometu jer primate lovu i tako krojite tablicu!
A sumnjam da je vaša pomoć koju spominješ bila besplatna jer svi znamo da primate lovu i zato vam je bolje da šutite ili si ti možda nepotkupljiv,ali vjerojatno nisi jer vi to sve radite s blagoslovom županijske sudačke organizacije! (pero 09.11.2007. 18:34)

Komentiraj članak

NK SVAČIĆ
Igrači
Juniori
Pioniri
Škola nogometa
Stadion

Povijest NK Svačić
Prvi organizirani pristup unošenja nogometne igre u živote naših mještana zbio se tokom 1947. godine. Utemeljen je nogometni klub pod nazivom Fiskulturno društvo 'Polet'. VIŠE
Naslovnica | NK Svačić | Povijest kluba | Fotogalerija | Turniri | Sponzori | Forum
© NK Svačić - Stari Slatinik | Sva prava pridržana.